HP lansează în cadrul expoziției Graph Expo cel mai rapid HP Inkjet Web Press, plus o serie de sisteme de imprimare digitale suplimentare

vineri, 22 octombrie 2010

HP lansează în cadrul expoziției Graph Expo cel mai rapid HP Inkjet Web Press, plus o serie de sisteme de imprimare digitale suplimentare

HP a lansat în cadrul expoziției Graph Expo 2010 imprimanta HP T350 Color Inkjet Web Press, model capabil să imprime aproape 4.000 de pagini de format standard per minut. Printre noile produse lansate adițional, care îmbunătăţesc productivitatea, potenţialul de profit şi oportunităţile pentru furnizorii de servicii de imprimare, sunt produsele din seria HP Designjet, Indigo, Scitex şi soluţii pentru sisteme speciale de imprimare.


- HP T350 Color Inkjet Web Press 30-inch pentru producerea materialelor cum ar fi cărţile care solicită o calitate înaltă de imprimare, declaraţii/tranzații oficiale sau materiale direct mailing(până la 4 mii pagini/minut).

- HP Indigo 7500 Digital Press este o soluţie perfectă pentru a obţine calitate offset la imprimarea materialelor comerciale. Modelul întruneşte tehnolgiile avansate Vision Systems pentru o mai bună calitate, fiabilitate şi productivitate.

- HP Indigo W7200 Digital Press, prezentat pentru prima dată, cu o opţiune avansată deconsistenţă a culorilor pentru fotografii high-end şi aplicaţii de publicare.

- HP Indigo 3550 Digital Press, soluţie entry-level de înaltă calitate, care imprimă folosind până la cinci culori.

- Imprimantele HP Designjet, inclusiv HP Designjet Z6200 Photo Printer - cel mai rapid din lume, cu calitate profesională de imprimare în format mare, în clasa sa de preţ. 

Vezi aici și aici mai multe informații despre noile produse lansate.

HP creează noi posibilităţi pentru ca tehnologiile să aibă un impact semnificativ asupra oamenilor, companiilor, guvernelor şi societății. Cea mai mare companie de tehnologii din lume, HP reuneşte un portofoliu care cuprinde produse de imprimare, computere, software, servicii şi infrastructură IT.



sursa: Unimedia

0 Comments: