Candidatul independent Gabriel Stati "coboară" din lux la viaţa din sate şi îşi face campanie la întâlniri cu alegătorii

vineri, 22 octombrie 2010

Candidatul independent Gabriel Stati
Foto: vipmagazin.md

Gabriel Stati, candidatul independent pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie, a început să-și facă campanie electorală. Unul din cei mai bogați oameni din Moldova merge prin raioanele țării și discută cu alegătorii. Fiind și astăzi în deplasare, Stati nu a avut timp să participe la ședința CEC, în cadrul căreia acesta a fost înregistrat oficial, având poziția 16 în buletinul de vot.


Potrivit reprezentantului acestuia, Viorel Grajdan, în viitorul apropiat Gabriel Stati va face o conferință de presă, în care va oferi detalii despre platforma sa electorală . Grajdan a afirmat că Stati este sigur în forțele proprii și speră că va lua la alegeri cele 2 procente necesare pentru a accede în viitorul Legislativ.

UNIMEDIA precizează că Gabriel Stati este al doilea candidat independent pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie, înregistrat la CEC, după fostul ministru al Apărării, Valeriu Pleșca, care este al 14-lea pe buletinul de vot. Potrivit ziarului Financiar, Gabriel Stati este al  doilea în topul celor mai bogați moldoveni, după Oleg Voronin.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: