PNL s-a lansat oficial în campania electorală: Calea cea mai uşoară spre integrarea europeană este unirea Republicii Moldova cu România

sâmbătă, 23 octombrie 2010

PNL s-a lansat oficial în campania electorală: Calea cea mai uşoară spre integrarea  europeană este unirea Republicii Moldova cu România
Foto: captură video/privesc.eu

Partidul Naţional Liberal s-a lansat astăzi oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie. Formaţiunea a rămas fidelă sloganului lansat în campania pentru referendumul republican constituţional din 5 septembrie: "PNL propune Unirea cu România".


PNL este convins că calea cea mai uşoară spre integrarea  europeană este unirea Republicii Moldova cu România. "Unirea cu România – prin votul suveran al cetăţenilor sau prin Parlament – este calea cea mai scurtă spre Europa, unde legea e pentru toţi, cetăţeanul e liber, are drepturi, poate munci şi avea un trai ca omul", susţine preşedintele PNL, Vitalia Pavlicenco.

Totodată, formaţiunea asigură că odată cu reunificarea celor două state, vom scăpa de sărăcie. "Sărăcia poate fi eradicată, şomajul poate fi redus şi alte probleme pot fi soluţionate doar dacă vom avea investiţii străine considerabile, ce au nevoie de o zonă de securitate solidă, de o umbrelă pentru invesţii. Aceasta poate fi oferită de NATO şi UE", se menţionează în mesajul PNL în campania electorală.

Amintim că Partidul Naţional Liberal ocupă primul loc în buletinele de vot.

UNIMEDIA precizează că şi Partidul Liberal se va lansa oficial în campania electorală mâine, 24 octombrie,la Cetatea Soroca. Preşedintele formaţiunii, Mihai Ghimpu, a anunţat că au ales anume această locaţie pentru că este un monument simbolic pentru partidul care îl reprezintă.

Printre angajamentele de bază a PL se numără două priorităţi mari: economie liberă și politici sociale, precum şi apropierea condițiile de viață ale oamenilor de la țară cu cele ale oamenilor care locuiesc în orașe.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: