7 străini din Turcia, Siria, Liban şi Federaţia Rusă vor fi expulzaţi din Republica Moldova. VEZI motivul

sâmbătă, 23 octombrie 2010

7 străini din Turcia, Siria, Liban şi Federaţia Rusă vor fi expulzaţi din Republica Moldova. VEZI motivul
Poză simbol
Foto: romanialibera.ro

În cadrul operaţiunilor de investigaţie operative, colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne au depistat 7 străini originari din Turcia, Siria, Liban şi Federaţia Rusă, care desfăşoară activitate de antreprenoriat în municipiul Chişinău, ale căror de termen de şedere pe teritoriul Republicii Moldova a expirat.


Străinii s-au ales procese verbale. Conform legislaţiei, aceştia urmează să achite o amendă şi se vor afla în custodie publică pe un termen de o lună la Centrul de plasament temporar a străinilor din cadrul Biroului migraţie şi azil a MAI, urmând a fi ulterior expulzaţi de pe teritoriul RM.

Totodată, pentru nerespectarea condiţiilor sanitare la obiectivele alimentare aflate în administrarea acestora, oamenii legii au întocmit 8 procesele verbale, suma  amenzilor aplicate fiind de 22 mii lei.

Biroul migraţie şi azil al MAI va continua activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor pe teritoriul ţării, cooperând cu toate instituţiile interstatale în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul societăţii.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: