Anton Cotici confirmă că a fost agresat de paza lui Voronin. AMN și PLDM: PCRM trebuie să răspundă la întrebări, dar nu să tăbărască cu pumnii

vineri, 22 octombrie 2010

Anton Cotici confirmă că a fost agresat de paza lui Voronin. AMN și PLDM: PCRM trebuie să răspundă la întrebări, dar nu să tăbărască cu pumnii
Foto: Colaj UNIMEDIA

Partidul Comuniștilor va ataca în judecată PLDM pentru lezarea onoarei și demnității lui Vladimir Voronin. Anunțul a fost făcut de juristul PCRM, Sergiu Sîrbu, care a declarat la PublikaTV că prin publicarea cazului de agresiune de la Ungheni a fost lezată demnitatea liderului comunist.

De cealaltă parte, Mihai Godea, prim-vicepreședintele PLDM, a declarat că PCRM are de răspuns la multe întrebări. "Dacă dl Sîrbu crede că mai este onoare, să facă ce vor. Comuniștii trebuie să înțeleagă un lucru - cetățenii au  multe întrebări vizavi de ce a făcut fosta guvernare comunistă timp de 8 ani de zile, iar ei trebuie să răspundă, nu să tăbărască cu pumni asupra oamenilor", a menționat Godea la PublikaTV.


Și Alianța Moldova Noastră a difuzat un comunicat de presă în care se referă la cazul de la Ungheni. "Conducerea Partidului Alianţa Moldova Noastră solicită ca, în situaţia în care Voronin  nu-şi poate stăpîni  paza de corp sau, şi mai grav, le dă indicaţii să se răfuiască cu cetăţenii incomozi, acesta să fie  lipsit de pază cel puţin pe perioada alegerilor electorale. O altă soluţie ar fi ca Ministerul Afacerilor Interne să organizeze un grup operativ care ar avea sarcina de a apăra cetăţenii ţării de echipa agresivă ex-preşedintelui Voronin", se precizează în documentul remis la adresa UNIMEDIA.

UNIMEDIA amintește că ieri, în cadrul întrevederii PCRM cu alegătorii din Ungheni, paza de corp a lui Voronin l-a  bătut pe unul din simpatizanții PLDM, care a vrut să adreseze o întrebare. Potrivit martorilor, acesta ”a fost dus în subsol și învinețit în bătăi”. Spitalul raional a confirmat chemarea mașinii de urgență la Palatul de Cultură de la Ungheni.



sursa: Unimedia

0 Comments: