Sandero Orange, noua editie speciala Dacia

joi, 21 octombrie 2010

Sandero Orange, noua editie speciala Dacia
Foto: masini.ro

Dacia a prezentat noua editie limitata Sandero Orange, care are un pret de pornire de 9.200 euro cu TVA.

Dacia a pregatit pentru modelul Sandero o editie speciala realizata in colaborare cu Orange. Noul Dacia Sandero Orange se distinge printr-o personalizare speciala si prin pachetul de echipamente axate pe conectivitate.


Sandero serie limitata Orange afiseaza un design atragator, accentuat de blocurile optice pe fond negru, de ornamentul negru cu insertii portocalii de pe stalpul central si mai ales de stick-erul de deor de pe hayon. Elementele de design sunt puse in evidenta de de nuantele metalizate disponibile: Noir Nacre si Gris Palatine. 

La interior, noul sandero Orange se remarca prin tapiteria speciala de culoare neagra cu insertii portocalii, tetiere specifice, covorase personalizate si aspectul “black shiny” al consolei centrale si al conturului aeratoarelor. 

Accesoriile multimedia de pe noul Sandero Orange cuprin un radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan si priza Jack. In plus, nu trebuie uitat telefonul Orange Boston cu touch screen, Wi-Fi, camera foto si GPS, cablu audio, incarcator auto, suport de telefon pentru parbriz si card de memorie MicroSD de 2 GB. 


Dacia Sandero Orange este disponibila cu varianta de motorizare 1.2 16v si 75 de cai putere, echipata in serie cu aer conditionat, ABS cu EBV si asistenta la frana de urgenta. In plus, centurile de siguranta sunt portocalii, tetierele sunt personalizate cu insertii Orange iar cheia de contact are o carcasa speciala. Noul Sandero Orange va fi disponibil de la 9.200 euro, cu TVA inclus. 

Sursa: masini.ro






 


0 Comments: