(audio) Voronin la Ungheni: „Te zguduie această întrebare? Cînd am să ies din sală, am să-ţi răspund”

sâmbătă, 23 octombrie 2010

(audio) Voronin la Ungheni: „Te zguduie această întrebare? Cînd am să ies din sală, am să-ţi răspund”
Foto: Colaj UNIMEDIA

Ziarul Expresul de Ungheni a publicat astăzi înregistrarea audio cu declarațiile lui Voronin de la întâlnirea electorală de la Ungheni. „Te zguduie această întrebare? Cînd am să ies din sală, am să-ţi răspund”, i-a spus Voronin lui Anton Cotici, agresat zilele trecute de paza de corp a fostului președinte.  

Ziarul local mai scrie că membrii PCRM nu au acceptat întrebări în formă orală, ci doar în scris. După ce a vorbit, mai bine de jumătate de oră, în faţa electoratului său, Vladimir Voronin  a răspuns şi la cîteva întrebări transmise în scris. A refuzat categoric să accepte întrebări din sală, declarînd la un moment dat: „Eu nu doresc să discut din sală…”.


Potrivit sursei, atunci cînd Anton Cotici a insistat totuşi să-i adreseze o întrebare, Vladimir Voronin a exclamat: „Te zguduie această întrebare? Cînd am să ies din sală, am să-ţi răspund”. Ulterior, paza de corp a lui Vladimir Voronin l-a agresat pe simpatizantul PLDM, Anton Cotici. PCRM neagă acuzațiile aduse și declară că este o provocare din partea oponenților politici.

Ascultă mai jos declarațiile lui Voronin, dar și reconstituirea evenimentului în care Cotici a fost agresat:












sursa: Unimedia

0 Comments: