MAE s-a lansat în campania electorală în stil "Moldova săracă", într-o uzină părăsită, cu sloganul: “Mai multe fapte, mai puţină politică!”

miercuri, 20 octombrie 2010

MAE s-a lansat în campania electorală în stil
Foto: Serviciul de Presa MAE

Mișcarea Acțiunea Europeană s-a lansat oficial în campania electorală, într-o uzină părăsită, aleasă drept un cadru simbolic pentru sărăcia din Republica Moldova, provocată de ultimele guvernări, astăzi, 20 octombrie. Sloganul partidului este “Mai multe fapte, mai puţină politică!


Președintele MAE, Veaceslav Untilă, a explicat că, spre deosebire de alte partide politice, care s-au lansat oficial în campania electorală cu mult fast, Mișcarea Acțiunea Europeană a ales un cadru simbolic pentru economia falimentară a ultimelor guvernări, prezentând lista candidaților formațiunii într- o fostă uzină de construcţii. 

”După ce am studiat împreună cu colegii mei situaţia pensionarilor, a şomerilor şi nivelul salarizării, ne-am dat seama că nu avem voie să facem dintr-o lansare de campanie un moment festiv”, a spus acesta.

MAE susține că este momentul ca Moldova să fie dominată de o politică a faptelor, după ce, prea mult timp, clasa politică s-a condus de propriile interese. În acest sens, partidul propune un plan de modernizare al Moldovei , care va crea circa 60 mii de locuri de muncă anual.

”Campania MAE pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie va fi mai mult axată pe fapte şi mai puţin pe discursuri politice”, a explicat prim-vicepreşedintele Anatol Petrencu, menționând că partidul “are o şansă reală să producă surpriza în aceste alegeri”.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: