Webber, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere

vineri, 25 martie 2011

Webber, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere
Foto: fittedlife.com

Prima sesiune de antrenamente libere de la Melbourne s-a încheiat cu victoria lui Mark Webber, australianul fiind urmat de Sebastian Vettel și de Fernando Alonso, relatează masini.ro


Mark Webber a început perfect weekendul cursei inaugurale a sezonului 2011 de Formula 1, australianul obținând cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere de la Melbourne. Pe poziția a doua s-a clasat coechipierul lui Webber de la Red Bull, germanul Sebastian Vettel, în timp ce al treilea timp a aparținut pilotului Ferrari, Fernando Alonso.

Cel mai bun timp al lui Mark Webber a fost de 1:26,831, Vettel obținând un timp mai slab cu peste trei zecimi de secundă, în timp ce Alonso a fost departe de piloții Red Bull, la aproape o secundă de timpul veteranului australian.

Noile pneuri Pirelli se pare că vor juca un rol important în hotărârea ierarhiei din cursa de duminică, acestea deteriorându-se extrem de rapid în această prima sesiune de antrenamente de vineri. Totuși, nici condițiile de circuit nu au fost unele extraordinare, acestea forțând numeroși piloți să comită erori. Cea mai grava a aparținut indianului Karun Chandhok, cel care a pierdut controlul monopostului sau Lotus când înca nu reușise sa încheie un tur pe circuit.

În continuare ierarhiei primei sesiuni de antrenamente, s-au clasat Nico Rosberg, pe poziția a patra, Rubens Barrichello, pe cinci, Jenson Button, Lewis Hamilton si Michael Schumacher, în ordine pe șase, șapte și opt.

Sursa: masini.ro

sursa: Unimedia

0 Comments: