Minister acuzat de trafic de copii

vineri, 25 martie 2011

Minister acuzat de trafic de copii
Foto: trilulilu.ro

Mama băiatului de 16 ani, care a dispărut vara trecută, la Sulina, România, acuză Ministerul Tineretului și Sportului de trafic de copii. Declarațiile au fost făcute astăzi, 25 martie, în cadrul unei conferințe de presă, organizată de Centrul național independent pentru investigații și apărarea drepturilor omului. La rândul său Ion Ceban, ministrul Tineretului și Sportului susține că doasarul pe acest caz a fost închis, iar incidentul este politizat.


”Dosarul intentat de procuratură a fost demult clasat şi nu există nicio probă de neglijenţă sau altceva ce ar compromite organizatorii vacanţei de vară pentru tineri, la Sulina, România”, se menționează într-un comunicat de presă emis de ministrul Tineretului și Sportului.

De asemenea, ministrul consideră că acest caz este politizat, iar Centrul naţional pentru apărarea drepturilor omului şi investigaţii ar trebui renominalizat în Centrul comunist de investigaţii, deoarece are în spate cunoscuţi jurişti-politicieni din cadrul fracţiunii parlamentare PCRM.

”Opoziția continuă practica de 70 de ani de a turna la moara oponenţilor prin falsificare, trafic de influenţă şi insinuări. Aceștia își doresc un nou show politic, chiar şi pe seama durerii acestei biete mame”, susține Ceban.

Mama copilului a mai declarat în cadrul conferinței, că a depus o cerere de chemare în Judecată a Ministerul Tineretului și Sportului. ”Trupul băiatului nu a fost găsit, iar România continuă investigațiile, intentând dosar de căutare”, a mai precizat aceasta.

UNIMEDIA amintește că băiatul dispărut se afla la o tabără de odihnă din Sulina şi participa la reuniunea tinerilor din comunităţile româneşti din afara graniţelor ţării. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: