Moldova Agroindbank şi IFC îşi consolidează cooperarea

vineri, 25 martie 2011

Moldova Agroindbank şi IFC îşi consolidează cooperarea
Foto: maib.md

BC „Moldova Agroindbank” SA a obţinut de la Corporaţiei Internaţionale Financiare (IFC), în anul 2010, o linie de creditare în mărime de 15 mln USD destinată finanţării Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ÎMM) la condiţii avantajoase. Părţile au remarcat importanţa facilitării activităţii acestui sector de însemnătate mare pentru economia Republicii Moldova, inclusiv prin intermediul asigurării unui acces mai larg la resursele creditare necesare pentru dezvoltare.


Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Natalia Vrabie, a avut o întrevedere cu Lars Thunell, Vice-preşedintele şi Directorul-executiv al Corporaţiei Internaţionale Financiare (IFC), membră a Grupului Băncii Mondiale. La întrevedere a fost prezentă Şefa Misiunii IFC în România, Ana-Maria Mihaescu.

Cei doi interlocutori au discutat, de asemena, oportunităţile de extindere a cooperării cu IFC, în special prin implementarea pe viitor a unor proiecte investiționale noi în diverse ramuri ale economiei Republicii Moldova.

Natalia Vrabie a dat o apreciere înaltă relaţiilor de parteneriat stabilite între BC „Moldova Agroindbank” SA şi Corporaţia Financiară Internaţională, accentuînd importanţa faptului că IFC împărtăşeşte necesităţile clienţilor din Republica Moldova.

Lars Thunell a adresat conducerii, colectivului şi clienţilor BC „Moldova Agroindbank” SA felicitări cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate, dorindu-le dezvoltare dinamică în continuare şi prosperare în viitor.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: