Greșeli pe care femeile le fac în încercarea de a impresiona bărbații

joi, 24 martie 2011

Greșeli pe care femeile le fac în încercarea de a impresiona bărbații
Foto: metropotam.ro

Femeile se gândesc în mod constant cum să procedeze să arate mai bine pentru a atrage privirile bărbaților. Din păcate, unele exagerează și fac mai mult rău decât bine.
Vezi câteva dintre cele mai frecvente exagerari ale femeilor în încercarea de a cuceri un bărbat, greșeli demascate de SocialHype.com.


Un sărut prea pasional
Orice bărbat va fi atras de niște buze mari și senzuale, gen Angelina Jolie, și în mod clar își va dori să le sarute. Ai grijă să nu transformi acest vis al lui într-un coșmar, sărutându-l atât de pasional încat să ajungi să îi explorezi amigdalele. De asemenea, nu exagera cu rujul sau gloss-ul.

Adopți o voce de copil
De ce ai crede că un bărbat se simte atras de ideea că vorbește cu un copilaș la telefon? El își dorește o femeie în toată firea, nu cineva care să-l facă să se simtă ca și cum ar vorbi cu fiica lui.

Extensiile de păr
Imaginează-ți o seară romantică, stând amândoi în pat, el te mângăie pe păr, dar deodată mâna i se blochează în extensiile tale și, după un mic moment de panică, reușeste să se elibereze, dar constată că tocmai ți-a smuls o parte din podoaba capilară.

Lași totul la vedere
Poate că te simți sexy purtând o pereche de pantaloni mulați și o bluză ce îți arată decolteul în toată splendoarea sa, dar bărbatul cu care ieși în oraș nu va aprecia că toți ceilalți se uită la însoțitoarea sa ca la o bucată de carne. 

Unghiile false
Este extrem de deranjant pentru bărbat să îl zgârâi mereu sau să nu poți găti, spăla sau face alte activități domestice de teama să nu ți se rupă o unghie.

Machiaj exagerat
Rolul machiajului este să îți pună în valoare trăsăturile fetei, nu să ți le ascundă și să fie ca o mască ce îți schimbă complet înfățișarea. Așa că renunță la rujul roșu și pleoapele negre, mai ales pe timpul zilei. 

0 Comments: