KGB-istul Antiufeev de la Tiraspol „braţ la braţ” cu Urechean prin ţară, declaraţie

sâmbătă, 26 martie 2011

KGB-istul Antiufeev de la Tiraspol „braţ la braţ” cu Urechean prin ţară, declaraţie
Foto: wordpress.com

Şeful serviciilor speciale din Transnistria, colonelul KGB Vladimir Antiufeev, se plimbă prin Republica Moldova împreună cu Serafim Urechean. Cel puţin aşa susţine deputatul comunist, Vladimir Vitiuc, în cadrul şedinţei de astăzi, 26 martie, a Parlamentului.


„De ce Antiufeev se plimbă prin Moldova împreună cu Urechean, iar cetăţenii noştri sunt arestaţi în stânga Nistrului? Un exemplu este chiar şi incidentul de astăzi de la Corjova, când au fost reţinuti doi tineri”, a întrebat Vitiuc menţionând că Urechean şi Antiufeev ar fi fost împreună la Orhei, unde s-ar fi întâlnit cu autorităţile locale.

 

Deputatul PL, Gheorghe Brega, a subliniat că nu cunoaşte nimc despre vizita lui Antiufeev. „Eu nu l-am văzut, dar vreau să menţionez că Antiufeev de 8 ani bătătoreşte cărarea făcută de voi”, a declarat liberalul.

 

UNIMEDIA aminteşte că doi locuitori din Corjova, Dubăsari, au fost arestaţi în această dimineaţă în timp ce efectuau împreună cu alţi consăteni lucrări de amenjare a terenului de joacă pentru copii din localitate.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: