Comuniştii vor telefoane şi laptop-uri de la Parlament

joi, 24 martie 2011

Comuniştii vor telefoane şi laptop-uri de la Parlament
Foto: UNIMEDIA

"Vrem telefoane mobile şi laptop-uri". Cu această solicitare a venit astăzi, 24 martie, liderul fracţiunii PCRM, Maria Postoico, în plenul Parlamentului. Potrivit ei, toate fracţiunile parlamentare, în afară de opoziţie, au fost asigurate cu tehnică modernă. 

Comuniştii au solicitat explicaţii în acest sens de la preşedintelui Parlamentului. "Nu este problema mea. Solicit secretarului să rezolve problema. Nu vă supăraţi, dar nici eu nu am laptop şi telefon mobil de la Parlament", a replicat Marian Lupu.


"Pe site-ul Parlamentului o să fie publicată hotărârea Biroului Permanent care prevede şi asigurarea personalului, a deputaţilor, a fracţiunilor cu toată tehnica necesară, inclusiv cu telefoane mobile, dar asta nu înseamnă că cineva deja le-a primit. Este un proiect PNUD, care prevede ca unele persoane să fie asigurate cu un pachet pentru comunicarea între deputaţi", a explicat vicepreşedintele şi lidereul fracţiunii PL, Ion Hadârcă.

"Decizia a fost adoptată la ora 9:30, iar la 10:30 doamna Postoico făcea declaraţia, neştiind probabil că fracţiunea este asigurată. Este o chestiune de necoordonare internă", a precizat liberalul.

Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Cristina Buzovschi 


0 Comments: