Cine va fi candidatul PLDM? Bodiu: Nu comentez!

miercuri, 23 martie 2011

Cine va fi candidatul PLDM? Bodiu: Nu comentez!
Colaj: UNIMEDIA/vipmagazin.md

În timp ce liberalii mizează pe Dorin Chirtoacă pentru alegerile locale din Chișinău, PLDM, PCRM și PDM încă se mai gândesc. Comuniștii declară că-și vor anunța candidatul atunci când se va face publică data alegerilor. 

Liberal-democrații, la rândul lor, țin în taină candidatura. Azi, Alexandru Tănase, a declarat pentru UNIMEDIA că nu se înscrie în cursă. În prezent se vehiculează că Victor Bodiu, actualul Secretar General al Guvernului, ar putea fi vârful de lance al PLDM în lupta cu Dorin Chirtoacă. 

Contactat de UNIMEDIA, Bodiu, s-a ferit să comenteze orice informații. "Nu comentez. Decizia partidului în privința candidaturii PLDM se va lua la Congresul din luna aprilie", a declarat acesta pentru UNIMEDIA în urmă cu puțin timp.


Democrații, potrivit lui Dumitru Diacov, la fel se gândesc să arunce în luptă persoane din Guvern. Președintele de onoare al democraților a declarat într-o emisiune televizată că în formațiune se discută despre candidaturile lui Pavel Filip - ministrul Tehnologiei Informației și Valentina Buliga - ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

De cealaltă parte, comuniștii discută candidaturile lui Igor Dodon, Violeta Ivanov și Eduard Mușuc. O decizie finală va fi luată după anunțarea datei alegerilor locale.

Oficialii moldoveni au declarat că scrutinul local se va desfășura în luna iunie.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: