Training pentru jurnaliști: ”Istoriile de succes ale ONG-urilor”

vineri, 25 martie 2011

Training pentru jurnaliști: ”Istoriile de succes ale ONG-urilor”
Foto: AED

Academia pentru dezvoltarea educaţională (AED), în parteneriat cu Parc Communication, invită jurnaliștii din toată țara la 1 aprilie 2011, la un training de o zi pe tema ”Istoriile de succes ale ONG-urilor”.


În calitate de experți vor fi invitați editorul şef al ziarului Adevărul, Ramona Ursu, reprezentantul Publika TV, Valeriu Caţer şi directorul API, Petru Macovei. 

În cadrul trainig-ului, Ramona Ursu va împărtăşi experienţa abordării temelor sociale în România. De asemenea, unde anume şi ce informaţie trebuie să căute un jurnalist pentru a scrie o istorie de succes.

Despre metodele netradiţionale de lucru cu informaţiile oferite de ONG-uri şi abilităţile necesare de a scrie un material „strălucit” având aceste date, va povesti Valeriu Cațer.

Petru Macovei, la rândul său, va prezenta punctele forte şi slabe ale colaborării cu ONG-urile. Totodată, va veni cu sfaturi cum poate fi intermediată comunicarea între ONG-uri şi mass media pentru a elabora un material captivant pentru cititor.

Doritorii de a participa la trainig se pot înregistra până la data de 30 martie, informații suplemenatre pot obține la numerele de telefon: 85 51 51, 069 23 20 52.

Trainigul este organizat cu suportul poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională  (USAID), în cadrul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP).

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: