Elizabeth Taylor a fost înmormântată în cimitirul unde se află şi Michael Jackson

vineri, 25 martie 2011

Elizabeth Taylor a fost înmormântată în cimitirul unde se află şi Michael Jackson
Foto: news.superiorpics.com

Legendara actriţă Elizabeth Taylor a fost înmormânată, joi după-amiază, în cimitirul Forest Lawn din Glendale, statul California, unde se află şi prietenul său Michael Jackson, relatează presa americană, care anunţase iniţial că artista ar putea fi înhumată lângă părinţii ei, în alt cimitir, transmite realitatea.net


Funeraliile, care au durat circa o oră, au avut un caracter privat, la eveniment asistând doar membrii familiei, inclusiv nepoţii actriţei. Taylor a fost înmormântată la scurt timp după deces, conform tradiţiei iudaice. Ea se convertise la iudaism în 1959, la vârsta de 27 de ani, pentru a se putea mărita cu Mike Todd.

Ultima dorinţă a artistei ar fi fost ca trupul ei să fie incinerat, iar cenuşa să fie dusă în Ţara Galilor, pe pământul natal al marii iubirii din viaţa sa - actorul Richard Burton. Dorinţa actriţei, neîndeplinită însă, a fost dezvăluită de fratele lui Burton, Graham Jenkins.
Sute de fani şi ziarişti au aşteptat în afara cimitirului pe toată durata ceremoniei.

Securitatea a fost asigurată de poliţia locală. Potrivit jurnaliştilor de la People, este de aşteptat să fie organizată, în altă zi, şi o ceremonie publică.

În onoarea actriţei, vineri, la ora 20.00, luminile celebrului Broadway din New York vor fi stinse timp de un minut.

Elizabeth Taylor a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 79 de ani, în urma unui infarct. Actriţa avea de mulţi ani afecţiuni cardiace severe.

Sursa: realitatea.net

sursa: Unimedia

0 Comments: