(video) Victoriabank şi Visa lansează primul card premium din Republica Moldova - Visa Platinum

vineri, 25 martie 2011

(video) Victoriabank şi Visa lansează primul card premium din Republica Moldova - Visa Platinum
Foto: VB

În premieră pe piața financiar-bancară din Republica Moldova, VictoriaBank și compania Visa lansează un produs exclusiv, destinat celor mai privilegiați clienți - cardul de nivel premium Visa Platinum. „Acest produs vine să reconfirme poziția noastră de lider pe piața din Republica Moldova, de bancă care se află într-o permanentă dezvoltare, oferind produse noi și servicii bancare moderne”, a declarat președintele B.C. "VictoriaBank" S.A., Natalia Politov-Cangaş, în cadrul evenimentului de prezentare a noului produs.


Potrivit ei, necesitatea lansării acestui card este motivată de faptul că astăzi, în societatea noastră, există o clasă cu un statut aparte, persoane cu venituri importante, pentru care deținerea cardului Visa Platinum ar reprezenta un indicator al statutului înalt, al bunăstării şi al unei reputaţii financiare impecabile.

„Fiecare bancă și-i dorește să îi aibă în calitate de clienți pe oamenii, care conduc companii cu rulaje financiare importante. Dorim să consolidăm categoria de clienți VIP pe care îi avem, dar și să atragem potențialii clienți”, a menționat vicepreședintele B.C. „VictoriaBank” S.A., Ludmila Vangheli.

Avantajele cardului Visa Platinum sunt numeroase și unice, fiind recunoscute de clienții fideli din toată lumea:

- Programul de acces prioritar “Priority Pass” în sălile VIP din cadrul aeroporturilor din toată lumea;
- Serviciul de asigurare a cumpărăturilor şi de prelungire a termenului de garanţie la produsele achitate prin intermediul cardului Visa Platinum.
- Accesul la Programul de oferte premium Visa care cuprinde reduceri exclusive şi oferte speciale la restaurante selecte, hoteluri şi magazine în toată lumea;
- Servicii medicale şi juridice, acordate deţinătorului cardului şi membrilor familiei acestuia în timpul călătoriilor în străinătate pe o durată de până la 90 de zile.

De asemenea, posesorii cardului Visa Platinum pot beneficia non – stop de servicii „Concierge” , ai căror consultanţi vor acorda suport la soluţionarea diverselor aspecte legate de călătorii, cumpărături, comandarea serviciilor necesare, contribuind în acest mod la economisirea timpului posesorilor cardului Visa Platinum.

„În toată lumea Visa tinde să asigure deţinătorilor cardului premium o deservire impecabilă şi o diversitate mare de oferte şi servicii premium”, a menţionat Svetlana Gheorbelidze, managerul regional Visa în ţările CSI. Primul posesor al cardului Visa Platinum a devenit vicepreședintele Consiliului de Administrație al VictoriaBank, Victor Țurcanu. VictoriaBank își exprimă siguranța că noul produs va fi solicitat și va fi pe placul clienţilor segmentului premium.

Victoriabank este prima bancă comercială din Republica Moldova. Fondată în 1989, banca care a reușit să lanseze în premieră servicii şi produse noi pentru Republica Moldova, cum ar fi primul card bancar, primul bancomat, primul POS-terminal, primul centru de procesare.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: