Ginerele şi-a omorât socrul cu ciocanul de tocat carne

vineri, 25 martie 2011

Ginerele şi-a omorât socrul cu ciocanul de tocat carne
Foto: okazii.ro

Pe fundalul unei cerţi iscate între ginere şi socru, tânărul de 28 de ani i-a aplicat mai multe lovituri cu ciocanul de tocan carne celui din urmă, lovituri care s-au dovedit a fi fatale bărbatului de 50 de ani. După săvârşirea omorului, făptaşul împreună cu soţia sa, fiica victimei, au încercat să ascundă urmele crimei.


Potrivit oamenilor legii, crima s-a produs pe 14 martie într-un apartament din sectorul Ciocana al Capitalei, din str. Maria Drăgan, unde locuia victima, inculpatul şi soţia celui din urmă. Între ginere şi tatăl fetei s-a iscat un conflict care a culminat cu moartea socrului.

Pentru a ascunde de lege urmele crimei, tinerii au spălat de sânge locul faptei şi au învelit în pături corpul bărbatului, care mai apoi soţul l-a transportat la o gunoişte din apropierea s. Maximovca r. Anenii-Noi, unde i-a dat foc apoi l-a îngropat.

Peste 3 zile, la Comisariatul de poliţie Ciocana s-a adresat fiica victimei de 23 ani cu plângere, precum că în dimineaţa zilei de 15 martie tatăl ei a ieşit din casă şi nu s-a mai întors. Ulterior, pe parcursul desfăşurărilor acţiunilor de investigaţie s-au stabilit circumstanţele menţionate mai sus.

În prezent suspectul se află în arestul poliţiei. Dacă se va demonstra vinovăţia bănuitului în instanţa de judecată, atunci el riscă să fie pedepsit pentru omor cu închisoare de la 8 până la 15 ani. În privinţa tinerei, poliţiştii, deocamdată, nu s-au expus. Aceasta se află în continuare în libertate.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: