Voronin îl amenință pe Filat cu judecata

joi, 24 martie 2011

Voronin îl amenință pe Filat cu judecata
Oleg Voronin
Foto: UNIMEDIA

Oleg Voronin ar putea cere prin intermediul judecății ca prim-ministrul Vlad Filat să prezinte probe în care să arate că avionul care a aterizat în luna august 2010, pe un câmp, în preajma satului Briceni, îi aparține lui Oleg Voronin. 

Declarații în acest sens au fost făcute de fiul liderului comunist pentru agenția ”Novosti-Moldova„. 

Oleg Voronin a comunicat că ”portalul de știri vesti.md se supune autorităților actuale. Acest site ”independent” încearcă să impună cititorilor săi părerea lui Filat, expusă oficial: precum că, avionul îi aparține lui Oleg Voronin".


”Cu jumătate de an în urmă, prim-ministrul, a declarat pentru toată țara că avionul îmi aparține. Mai mult ca atât, Filat a promis în fața mass-mediei că în curând va prezenta ”suficinete dovezi” și ”toți se vor convige”, că avionul aparține lui Oleg Voronin”, se mai spune în știrea publicată de sursa apropiată PCRM.

Promisiunele premierului nu s-au adeverit, scrie site-ul de știri, îndemnându-l pe Filat să se ocupe mai bine de obligațiunele sale. ”Este clar pentru toți că avionul ”lui Filat” nu are nicio atribuție cu mine, însă prim-ministrul o ține una și bună, și de fiecare dată se împarte cu presupunerile sale”, declară Oleg Voronin.

UNIMEDIA amintește că Vlad Filat a făcut declarații referitor la avionul aterizat la Briceni și Oleg Voronin în luna august 2010.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: