(VIDEO) Circa 150 de mașini PL, decorate cu abțibilduri și drapele, mobilizează participarea la vot: ”Moldova votează, votul tău contează!”

luni, 22 noiembrie 2010

(VIDEO) Circa 150 de mașini PL, decorate cu abțibilduri și drapele, mobilizează participarea la vot: ”Moldova votează, votul tău contează!”
Foto: UNIMEDIA

Campania de mobilizare: Moldova Votează, Votul Tău Contează

Fracțiunea municipală a Partidului Liberal iese la acțiune. Circa 150 de mașini ”decorate” cu abțibilduri electorale, dar și drapele PL și ale Republicii Moldova au ieșit astăzi, 22 noiembrie, pe străzile municipiului Chișinău și în suburbii cu mesajul: ”Moldova votează, votul tău contează”. Potrivit prim-vicepreședintelui PL, Dorin Chirtoacă, caravana de mobilizare va continua până la sfârșitul săptămânii.

Organizatorul acțiunii, Ion Gabura, șeful staff-ului electoral municipal al PL, a declarat că toți cei antrenați în campania de sensibilizare a populației, ca să iasă la vot, sunt voluntari și nu au fost plătiți sau măcar combustibilul nu le-a fost asigurat. Acest lucru a fost confirmat și de prorietarii automobilelor, care au spus: Suntem gata să golim tot rezervorul, e pentru viitorul nostru și nu contează cât vom cheltui, principalul e ca la putere să fie aleși oamenii care trebuie”.


Conducătorii mașinilor au fost instruiți să respecte regulile de circulație, să nu conducă cu o viteză mai mare de 40km/oră și să nu claxoneze.

Dorin Chirtoacă a explicat că aceste automobile nu vor încurca traficului rutier deoarece ele sunt zilnic în trafic.

Menționăm că startul acțiunii a fost dat în centrul capitalei, în Piața Marii Adunări Naționale, și a continuat în toate cele cinci sectoare din Chișinău, dar și în suburbii.

Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: