SUA: A trait 10 ani in casa cu cadavrul sotului

miercuri, 7 iulie 2010

SUA: A trait 10 ani in casa cu cadavrul sotului
Foto: dosarelepix.wordpress.com

O batrana din America nu a reusit sa se desparta de sotul sau dupa ce acesta a murit, ascunzandu-i cadavrul timp de 10 ani in casa in care locuia.
Jean Stevens, in varsta de  91 de ani, a mai adapostit si trupul surorii sale gemene care a murit anul trecut.


Potrivit The Telegraph, dupa ce membrii familiei au murit, batrana a angajat oamenii pentru a le dezgropa trupurile imbalsamate ai a le aduce in interiorul casei sale, unde le-a pastrat cu sfintenie pana luna trecuta cand politia a fost informata pentru a lua masuri.
 
Pe sora decedata in octombrie 2009 a gazduit-o intr-unul dintre dormitoare, imbracata in cele mai bune haine, pe o canapea veche, parfumata cu o esenta extrem de scumpa si mergea adesea sa o viziteze si sa stea de vorba cu ea. Sotul si-a gasit "linistea" timp de 10 ani in garajul casei.

Jean Stevens a declarat potrivit politistilor ca "Moartea este un lucru foarte greu de acceptat pentru ea, si ca odata ce ii pui in pamant iti iei la revedere cu adevarat", adaugand ca a facut acest lucru pentru a-i mai atinge, a-i mai privi si a le mai vorbi, dandu-i senzatia ca se poate raporta altfel la fenomenul mortii.

sursa: Unimedia

0 Comments: