Valentino Rossi revine pe circuit

miercuri, 7 iulie 2010

Valentino Rossi revine pe circuit
Foto: Agerpres.ro

Valentino Rossi revine pe circuit după doar o lună de la accidentul grav pe care l-a suferit în timpul antrenamentelor libere de la Mugello, din 5 iunie. "Doctorul", care din cauza accidentării de la picior a ratat primele sale curse din cariera la MotoGP, poate reveni la Fiat Yamaha cel mai târziu în 15 august, la Brno, transmite Hotnews.ro


Rossi a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept în timpul antrenametelor pentru Marele Premiu al Italiei, şi se aştepta ca pilotul de 31 de ani să fie indisponibi până la patru luni. Recuperarea italianului a decurs însă foarte bine şi miercuri Rossi va pilota o motocicleta de serie, regulamentul competiţiei interzicându-i pilotului să-şi testeze motocicleta de concurs.

"Valentino Rossi va pilota o Yamaha YZF-R1 la Misano, Italia, în aceasta dupa-amiază. Recuperarea sa a decurs excelent până acum şi a decis să înceapă verificările pentru a-şi testa condiţia fizică actuală. Să conducă o motocicletă îi va ajuta atât  pe Valentino şi pe doctorii săi să plănuiască următoarea etapă a programului său de recuperare pentru a se putea întoarce în curse de îndată ce se va simţi încrezător", a menţionat Yamaha într-un comunicat.    

Rossi, care a ratat deja patru curse în acest sezon, este în prezent pe locul al şaptelea în clasamentul MotoGP, la 104 puncte distanţă faţă de lider, coechipierul său, Jorge Lorenzo.

Accidentul campionului mondial s-a petrecut in curba numita "Biondetti", Valentino scapand de sub control motocicleta Yamaha YZR M 1. Puteţi vedea accidentul din timpul antrenamentelor în imaginile video de mai jos:



Sursa: UNIMEDIA cu referire la Hotnews.ro




0 Comments: