Ronaldo este tată de băiat. Nu iubita lui i-a născut copilul. Cine e mama?

luni, 5 iulie 2010

Ronaldo este tată de băiat. Nu iubita lui i-a născut copilul. Cine e mama?
Foto: ceimbracazi.ro

La Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo (25 de ani) a fost catastrofal. Portughezului se pare însă că îi merge de minune în viaţa privată. Acesta a anunţat pe pagina sa de twitter: ”Îmi face o deosebită plăcere să vă informez că sunt tatăl unui băieţel de 4,3 kg şi 53 de centimetri! Mama refuză să-şi dezvăluie identitatea, însă eu sunt părintele".


Potrivit ziarului portughez ”Correio da Manha”, Ronaldo şi-a anunţat prietenii de această veste. Prin declaraţia sa, superstarul lasă loc multor interpretări. Prietena sa, modelul rus Irina Shayk (24 de ani), a negat, pe contul de ”Facebook”, că ar fi născut băieţelul lui Cristiano: ”Prietenul meu este, brusc, tată. Dar mama nu sunt eu!". Astăzi, a completat în presa lusitană: ”Sunt distrusă. Rup relaţia cu el!”.

Un prieten de-al jucătorului a declarat pentru "Correio da Manha” că "mama copilului este o americancă, iar bebeluşul se află deja la Algarve, cu familia lui Cristiano”.

Ronaldo are cuceriri numeroase. Italianca Letizia Filippi, brazilianca Raica Oliveira, americanca Paris Hilton, englezoaica Gemma Atkinson sunt cele mai cunoscute foste iubite ale jucătorului. Nici măcar Nereida Gallardo, 26 de ani, cu care ”CR7” a avut cea mai mediatizată relaţie şi de care s-a despărţit în 2008, nu ştie nimic.

"Apare câte o femeie în fiecare săptămână. Dupa ce m-a părăsit, nu ştiu câte au fost. 80.000?" a spus Nereida pentru ”The Sun”.

sursa: Unimedia

0 Comments: