Focuri de armă la un restaurant McDonald's din Finlanda. Trei persoane decedate

marți, 6 iulie 2010

Focuri de armă la un restaurant McDonald's din Finlanda. Trei persoane decedate
Foto: images.travelpod.com

Trei persoane şi-au pierdut viaţa marţi, 6 iulie 2010, într-un incident armat produs la un restaurant McDonald's din Finlanda, a anunţat poliţia citată de CNN. Incidentul a fost provocat de o ceartă între ocupanţii a două maşini, care aşteptau la coadă la McDonald's drive în jurul orei Moldovei 2.00, potrivit ofiţerului de poliţie din oraşul Porvoo, Peter Fagerholm.


Trei persoane aflate într-unul dintre vehicule au fost arestate, a spus un ofiţer de poliţie din oraşul Porvoo, Peter Fagerholm.

Ocupanţii uneia dintre maşini au deschis focul cu o armă semiautomată asupra celuilalt autovehicul, condus de o femeie însărcinată şi în care se mai aflau patru bărbaţi.

Două dintre victime, în vârstă de 28, respectiv 45 de ani, au murit pe loc. Un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, a murit ulterior, la un spital din Helsinki, potrivit autorităţilor.

Cauza disputei nu este cunoscută încă. "Credem că a fost vorba de un incident minor" care a escaladat, a spus Fagerholm, care crede că ocupanţii celor două maşini nu se cunoşteau şi nici că incidentul armat a fost planificat dinainte.

Unul dintre bărbaţii aflaţi în maşina condusă de femeia însărcinată este suspectul principal. În 1995, el a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru crimă, a declarar Fagerholm, citat de CNN. El a fost eliberat pe cuvânt de onoare, în decembrie. Fagerholm nu a dezvăluit numele suspectului.

sursa: Unimedia

0 Comments: