În Chişinău un ar de pământ poate ajunge la 20 000 de euro

miercuri, 7 iulie 2010

În Chişinău un ar de pământ poate ajunge la 20 000 de euro
Foto: eurosibimobiliare.ro

Dacă în capitală un ar de pământ poate ajunge şi până la 20 de mii de euro în suburbie poţi găsi oferte chiar şi cu o mie de euro, informează noul număr ordinar al ECONOMIST. Aflaţi în acelaşi număr al magazinului economic ce trebuie să ştiţi atunci când cumpăraţi un teren pentru construcţie.


Analiştii de la Economist evaluează în noul număr ECONOMIST pierderile pe care statul le suportă în urma proceselor de privatizare. Aceştia susţin că o bună parte din contractele de privatizare a fostelor întreprinderi de stat se află acum pe rol în instanţele de judecată.

Anunţul agenţiei ruse pentru sănătatea şi protecţia consumatorilor (Rospotrebnadzor) prin care informează că va înăspri controlul producţiei vinicole din Republica Moldova a fost o surpriză doar pentru cei neavizaţi, susţin analiştii magazinului economic în noul număr ordinar.

Republica Moldova vrea să construiască în viitorul apropiat două centrale electrotermice, a căror energie să fie exportată prin România către pieţele europene. Construcţia lor rămâne încă la stadiul de proiect.

Pentru mai multe detalii, citiţi noul număr ordinar al magazinului economic Business Expert ECONOMIST.

sursa: Unimedia

0 Comments: