Experiment: La indicaţia lui Onişcenco, reporterii unei publicaţii ruse au vopsit gardul cu vin moldovenesc. Rezultat: "Nu e bun de vopsit gardurile!"

joi, 8 iulie 2010

Experiment: La indicaţia lui Onişcenco, reporterii unei publicaţii ruse au vopsit gardul cu vin moldovenesc. Rezultat:
Comentariu: Nr.1 este urma lăsată de vinul moldovenesc
Foto: kp.ru

La indicaţia şefului Serviciului Sanitar rus, Ghenadie Onişcenco, sau aşa cum l-a botezat publicaţia "Komsomoliskaia Pravda", "urgia tuturor producătorilor de produse de pe glob", reporterii ruşi au realizat un experiment, pentru a vedea cât de bun este vinul moldovenesc pentru a vopsi gardurile. Rezultatul nu s-a lăsat aşteptat - din trei soiuri de vin din trei ţări producătoare, vinul moldovenesc s-a dovedit a fi "cel mai transparent".


Drept concurenţi pentru vinul din Moldova au fost alese o sticlă de vin rus şi o sticlă de vin chilean. În urma vopsirii pe gard, s-a demonstrat că vinul chilean este cel mai roşu şi cel mai potrivit pentru a vopsi gardurile. Pe ultimul loc s-a plasat tocmai vinul moldovenesc, acesta, practic, nelăsând nici o urmă pe gard.

UNIMEDIA aminteşte că la 6 iulie curent, şeful Serviciul Sanitar rus, Ghenadie Onişcenco a declarat că vinul moldovenesc e bun de vopsit gardurile. Această declaraţie vine ca urmare a blocării vinului din Moldova în vama rusească, acesta fiind calificat drept necalitativ.


sursa: Unimedia

0 Comments: