Spania: Fara bikini pe strazi, magazine sau restaurante

marți, 6 iulie 2010

Spania: Fara bikini pe strazi, magazine sau restaurante
Foto: wallpaperdojo.com

O statiune din Spania interzice accesul persoanelor in bikini pe strazi, in magazine sau restaurante. Statiunea Salou, de pe Costa Dorada, aflata la sud de Barcelona, a devenit primul loc din Spania unde a fost interzis prin lege accesul persoanelor imbracate in bikini sau fara bluza in magazine, restaurante, cladiri si chiar pe strazi, iar contravenientii risca o amenda de pana la 300 de euro.


Statiunea incearca astfel sa isi refaca reputatia, dupa ce a devenit una dintre destinatiile favorite ale studentilor britanici beti. Persoanele prinse consumand alcool pe strazi sau facand sex pe plaja ar putea fi inculpate, relateaza Independent.ie.

"Vrem sa ne asiguram ca Salou are o imagine buna", a explicat primarul orasului, Pere Granados.

"Nu este normal sa mergi la piata sau in zonele turistice in bikini", a subliniat consilierul local Alberto del Hierro. "Nu trebuie sa se permita mersul pe strazi sau intrarea in cladiri publici in tinute sumare. Ii da orasului o imagine lipsita de stil", a adaugat el.

Localnicii s-au plans de studentii britanici beti care au invadat statiunea in vacanta de Pasti, vomitand pe strazi si avand "comportamente antisociale".

sursa: Unimedia

0 Comments: