Primul lucru pe care il fac femeile dimineata, cand se trezesc: Intra pe Facebook!

joi, 8 iulie 2010

Primul lucru pe care il fac femeile dimineata, cand se trezesc: Intra pe Facebook!
Foto: hit.ro

O treime dintre persoanele de sex feminin, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani îşi verifică în fiecare dimineaţă, chiar înainte de a merge la baie, conturile de Facebook, potrivit unui studiu efectuat de Oxygen Media and Lightspeed Research.

Studiul relevă faptul că tinerii internauţi, în special persoanele de sex feminin au devenit tot mai dependente de reţelele sociale, în timp ce Facebook ocupă un loc din ce în ce mai important în rândul site-urilor de socializare pe internet.


Datele arată că peste 40% dintre tinere consideră că a posta fotografii indecente pe reţelele sociale este o activitate perfect normală, în timp ce, mai mult de jumătate dintre ele (57%) susţin că socializează mult mai des prin intermediul internetului decât "faţă în faţă".

Totodată, acelaşi studiu arată că 50% dintre femei şi 65% dintre bărbaţii utilizatori de reţele sociale sunt de acord să îşi dea întâlnire cu străini pe care i-au cunoscut doar în mediul online. Mai mult, 9% dintre femei s-au despărţit de prietenii lor prin Facebook, în timp ce 24% dintre masculi au procedat în acelaşi mod.

Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 1600 de utilizatori de Facebook în perioada mai-iunie.

sursa: Unimedia

0 Comments: