CCCEC trimite sinistraţilor de la Hînceşti un camion cu provizii şi transferă pe contul acestora salariul colaboratorilor pentru o zi de muncă

joi, 8 iulie 2010

CCCEC trimite sinistraţilor de la Hînceşti un camion cu provizii şi transferă pe contul acestora salariul colaboratorilor pentru o zi de muncă
Foto: cccec.md

Un camion, încărcat cu produse alimentare, a plecat astăzi 8 iulie, ora 10.00, de la Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei spre satul Obileni, raionul Hînceşti.  Aceasta este o donaţie făcută de angajaţii CCCEC în contextul susţinerii sinistraţilor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor din ultimele zile, transmite un comunicat de presă remis către redacția UNIMEDIA.


Potrivit sursei, ajutorul constituie 5 tone de apă, făină, paste, ulei, crupe, conserve din carne – toate vor fi repartizate de către colaboratorii Centrului locuitorilor satelor Nemteni, Cotul-Morii, care şi-au părăsit locuinţele şi s-au concentrat într-o şcoală din Obileni.

Totodată, CCCEC va transfera pe contul de susţinere a sinistraţilor 100 000 lei, salariul colaboratorilor pentru o zi de muncă. 

UNIMEDIA aminteşte că ieri, 7 iulie, Partidul Democrat din Moldova a donat o sută de mii de lei pentru sinistraţii care au suferit de pe urma inundaţiilor din ultimele zile. La moment, circa 185 de case din cele trei sate ale raionului Hânceşti au fost luate de apa Prutului şi nu mai pot fi restabilite. Sinistraţii sunt evacuaţi şi adăpostiţi în şcoli, grădiniţi şi primării.


sursa: Unimedia

0 Comments: