LG va lansa o tableta Android

marți, 6 iulie 2010

LG va lansa o tableta Android
Foto: tmonews.com

Analistii au speculat ca mai multi producatori vor crea o tableta digitala care sa foloseasca sistemul de operare Android de la Google, insa e aproape oficial: LG va fi una dintre primele companii care va aduce un astfel de produs pe rafturile magazinelor, scrie presa internationala.

LG a confirmat ca lucreaza la un nou computer tableta, care va functiona intr-o versiune modificata a Windows 7 si vrea sa creeze prima tableta Android, potrivit The Wall Street Journal.


Piata tabletelor, care pana nu demult era o nisa desconsiderata de producatorii de electronice, a devenit un nou front de lupta pentru companii odata cu lansarea iPad de catre Apple. iPad s-a vandut in peste trei milioane de unitati in mai putin de trei luni.

Totusi, pana acum nu au fost lansate terminale care sa concureze cu iPad, iar multe proiecte de acest tip au fost deja anulate. Chiar si asa, analistii se asteapta ca alte companii sa aduca astfel de terminale in urmatoarele luni.

Al treilea cel mai mare producator de telefoane mobile nu a precizat pretul sau vreo specificatie tehnica a tabletei Android, dar a anuntat ca aceasta ar putea fi cumparata de la sfarsitul anului.

sursa: Unimedia

0 Comments: