(video) Nobilul arlechin Phantom

joi, 16 iunie 2011

(video) Nobilul arlechin Phantom
Foto: topgear.ro

Prin anii '90, designerii de la Volkswagen au venit cu o idee stralucita (la propiu), care implica supermini-ul Polo si o costumatie de arlechin. In ciuda aspectului destul de ciudat vanzarile au crescut considerabil.


Phantom-ul pe care-l vei vedea mai jos nu e o versiune oficiala Rolls-Royce (nu-si permit cei de la Rolls-Royce sa-si balaceasca Phantom-ul in atatea vopsele), e un proiect personal al unui englez satul, probabil, de vremea mohorata, care a vrut sa adauge un strop de culoare in viata.


Iar atunci cand ai suficient bani si un garaj care adaposteste, pe langa Phantom-ul asta, un Murcielago LP640 Roadster, un Pagani Zonda F Roadster si un Spyker C8 Spyder - proiectul asta pare o... joaca de copii.

Designul a fost facut de Pablo Rabiella care, impreuna cu cei de la SuperVettura, lucreaza de 7 luni la transformarea pe care o sufera Rolls-ul. Nu are rost sa insiruim acum lista enorma de modificari, dar am pus un clip mai jos, ca sa-ti faci o idee despre cat de amplu e procedeul de metamorfoza de la un gentleman sobru la un arlechin suprapronderal. 


Sursa: topgear.ro


0 Comments: