HP Veer 4G un telefon mic şi prezentabil, dar nu pentru toată lumea

joi, 16 iunie 2011

HP Veer 4G un telefon mic şi prezentabil, dar nu pentru toată lumea
Foto: playtech.ro

HP a achiziţionat cu ceva timp în urmă compania Palm, rezultând o serie nouă de telefoane şi dispozitive, evident sub marca HP. Unul dintre acestea este HP Veer 4G, un telefon mic, elegant, prezentabil, dar nu neapărat pentru toată lumea, datorită dimensiunii lui.


Veer este un telefon extrem de simpatic. Compact, cu o forma cât se poate de cunoscută, mai ales pentru cei care au deţinut în trecut un telefon Palm, acum HP, informează playtech.ro.


Veer este un telefon mic, nu există niciun dubiu în privinţa acestui aspect. 84 x 54.5 x 15.1 mm, dar cu o greutate destul de mare pentru o asemenea dimensiune, 103 grame. Materialul folosit pentru carcasa telefonului este un plastic ABS rezistent, cu o textură destul de placută şi surprinzator de rigid.

Cu toate plusurile şi minusurile, HP Veer nu este un telefon rău, doar că se adresează unui segment de piaţă, care întâmplător nu este prea bine definit. Vrea să facă de toate, dar nu ştie exact ce. Este un telefon bun, dar pentru cei care stau cu orele pe youtube sau îşi scriu memoriile pe Twitter este o problemă.

Ecranul mic, tastatura care are nevoie de ceva timp pentru a te obişnui cu ea şi alte mici probleme îi cam taie din poftă utilizatorului. 

0 Comments: