Procuratura Generală a confirmat falsificarea Monitorului Oficial

joi, 16 iunie 2011

Procuratura Generală a confirmat falsificarea Monitorului Oficial
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Procuratura Generală a confirmat falsificarea Monitorului Oficial al României. O declaraţie în acest sens a fost făcută ieri, 16 iunie, de prim-vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoacă, candidat la funcţia de primar al Capitalei, în cadrul unei conferinţe de presă.


"Am primit răspuns de la Procuratura Generală, cu semnatura procurorului general Valeriu Zubco, cu privire la falsificarea Monitorului Oficial. A fost confirmat faptul că Igor Dodon este falsificator de documente oficiale. Acum urmează să usuce posmagi. Ancheta va fi dusă până la capăt şi transmisă în instanţă de judecată, după care Dodon va trebui să răspundă penal şi civil", a afirmat liberalul, menţionând că despăgubirea  solicitată rămâne în vigoare - 100 de troleibuze pentru locuitorii municipiului Chişinău. 


"Ruşine să le fie comuniştilor pentru toate cele făcute până acum. Oare asta vor chişinăuienii, să fie conduşi de o grupare de bandiţi, hoţi şi criminali. De un clovn şi o păpuşă condusă de mâna lui Voronin. Dodon este capul bandiţilor, a hoţilor şi a criminalilor. Eu vreau să văd cine va mai susţine acest partid şi criminal", s-a întrebat Chirtoacă.

Acesta a făcut un apel către consilierii şi membrii Partidului Comuniştilor, pe care i-a îndemnat să părăsească rândurile acestei formaţiuni.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: