Cine sunt protagoniştii sărutului care a impresionat lumea

sâmbătă, 18 iunie 2011

Cine sunt protagoniştii sărutului care a impresionat lumea

Misterul din jurul cuplului care s-a sărutat în toiul violenţelor din Vancouver s-a risipit. După ce fotografia cu cei doi tineri a făcut înconjurul internetului, părinţii acestora i-au recunoscut şi le-au spus povestea. "Amândoi sunt absolut uimiţi că au ajuns celebri", povesteşte tatăl tânărului.


Scott Jones, un australian care doreşte să facă stand-up comedy, şi prietena sa canadiană, Alex Thomas, au fost surprinşi sărutându-se în mijlocul violenţelor de pe străzile din Vancouver. Imaginile cu cei doi tineri sărutându-se au făcut înconjurul lumii şi au fost populare mai ales în Australia, după ce familia tânărului l-a identificat pe Scott Jones.

Membrii Familiei lui Jones au declarat că Scott e în Canada de şase luni şi lucrează ca barman, dar încearcă să devină actor şi să facă stand-up comedy. Unul dintre numerele sale de stand-up comedy a fost postat pe YouTube, potrivithuffingtonpost.ca.

Hannah Jones a declarat iniţial la postul CBC News că bărbatul din fotografie e fratele ei în vârstă de 29 cu prietena lui care studiază la Universitatea Guelph din Ontario.

Tatăl lui Scott, Brett a confirmat de asemenea că e vorba despre fiul său şi prietena lui.

"A ajuns viral pe internet", a spus  Brett James, tatăl tânărului surprins în fotografie. El spune că fiul său şi prietena lui au participat la finala Cupei Stanley pe care cei de la Vancouver Canucks au pierdut-o în faţa americanilor de la Boston Bruins. "După meci, cei doi au fost prinşi în mijlocul violenţelor. Alex a fost lovită de un scut al poliţiei şi a căzut", a precizat tatăl tânărului pentru CBS News. Fiul său a sărutat-o pentru a o linişti, moment surprins cu precizie de fotograf, a mai povestit el.

Cei doi au scăpat cu bine, iar Alex s-a ales doar cu o vânătaie la picior. "Amândoi sunt absolut uimiţi (pentru că au ajuns celebri)", a adăugat Brett Jones.

0 Comments: