(video) Comuniștii vor camere de luat vederi în secțiile de vot

joi, 16 iunie 2011

(video) Comuniștii vor camere de luat vederi în secțiile de vot
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Consilierii comuniști s-au adunat azi iar în ședință la Primăria Capitalei. Aceștia au discutat despre mai multe subiecte, unde au invitat și jurnaliștii.

"Dacă în primul tur al scrutinului din 5 iunie Partidul Comuniștilor a avut 1500 de observatori, atât în interiorul secțiilor de vot, cât și în afara acestora, pe data de 19 iunie vor fi prezenți peste 2500 de persoane. Iar în secțiile de votare unde au fost înregistrate neregului vor fi instalate camere de supraveghere video", a declarat candidatul comunist, Igor Dodon, după ședința de lucru a consilierilor PCRM la Primăria Chișinău.


”Cred că instalarea camerelor de luat vederi în secțiile de vot este un lucru necesar pentru a preîntâmpina posibilele falsificări, în special, în suburbii. Dispunem de informații că se pregătește masiv transportarea alegătorilor din teritoriu, inclusiv pentru votarea persoanelor care nu au viză de reședință”, a menționat sursa citată.

Dodon a mai declarat că ședința de azi a convocat-o în calitate de consilier, al cărui mandat a fost validat de către Judecătoria sectorului centru. În cadrul ședinței de lucru au fost abordate subiecte precum: situația privind bugetul municipal, taberele de odihnă pentru copii, asitența medicală și situația privind serviciile comunale.

UNIMEDIA amintește că reprezentanții PCRM, care au fost aleși consilieri în Consiliul Municipal Chișinău, au organizat azi o ședință în cadrul Primăriei Chișinău. Igor Dodon a spus că ședința consilierilor comuniști va avea loc în fiecare săptămână, marți și joi. Este a doua întrunire a grupului PCRM după alegerile din 5 iunie. 



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: