(video) Arșavin, duel cu gigantul Valuev!

vineri, 17 iunie 2011

(video) Arșavin, duel cu gigantul Valuev!
Foto: captura imagini video/Youtube

Andrei Arșavin, conducătorul de joc al celor de la Arsenal Londra a avut un duel inedit cu fostul campion mondial la categoria grea Nikolai Valuev. Din fericire pentru fotbalistul ucrainian, mai scund cu 41 de centimetri decât boxerul rus, disputa a avut loc pe gazon și nu în ring.


Cei doi au fost vedetele un meci caritabil care a avut loc în Siberia, în orașul Kemerovo, cu scopul de a promova sportul în rândul tinerilor.

Valuev a întunecat la propriu poarta cu statura sa impunătoare, însă a primit o mulțime de goluri, inclusiv de la Arșavin, care a reușit la unul dintre ele să-i strecoare mingea printre picioare.

"Am stat pentru prima oară în poartă și s-a văzut. A fost un dezastru. Dar sunt fericit că a venit atât de multă lume, a fost un adevărat festival al sportului", a declarat Valuev.

Peste 3000 de oameni au umplut o arenă în aer liber unde în mod normal se dispută meciuri de hochei. De altfel sporturile de iarnă sunt cele mai practicate, având în vedere că sezonul rece durează peste șase luni.



Sursa: click.ro 


0 Comments: