„Stop” pentru comuniști la Publika TV

joi, 16 iunie 2011

„Stop” pentru comuniști la Publika TV
Colaj: UNIMEDIA

Publika TV a decis să nu mai invite reprezentanţii PCRM în talk-show-uri şi emisiuni de dezbateri până când Judecătoria Centru din Chișinău va valida alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău, potrivit unui comunicat al instituției mass-media. 


Asta pentru că Igor Dodon, candidatul PCRM la funcția de primar al Capitalei, a renunțat în ultimul moment să participe, alături de contracandidatul său, liberalul Dorin Chirtoacă, la dezbaterea televizată care urma să aibă loc astăzi.

Publika TV menționează că la 10 iunie, televiziunea a transmis o invitaţie oficială lui Igor Dodon de a participa joi, 16 iunie, la o ediţie specială a emisiunii Fabrika. Pe 14 iunie, comunistul a acceptat oficial inivtația, iar astăzi cu câteva ore înainte de emisiune, acesta a informat-o telefonic pe moderatoarea emisiunii că nu va participa la dezbatere.

„Domnul Dodon nu şi-a motivat absenţa în niciun fel, dar şi-a arătat disponibilitatea de a trimite un înlocuitor.Considerăm propunerea acestuia drept inacceptabilă, deoarece dezechilibrează demersul jurnalistic potrivit căruia ofeream ambilor candidaţi posibilitatea de a-şi expune direct mesajele electorale şi prejudiciază publicul de o informare corectă”, se mai spune în comunicat.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: