Primele poze cu Toyota Yaris

joi, 16 iunie 2011

Primele poze cu Toyota Yaris
Foto: topgear.ro

Toyota a publicat prima galerie de imagini oficiale cu noul Yaris. A treia generatia a citadinei nipone s-a aliniat la noua directie stilistica a casei auto si vine cu un interior vizibil imbunatatit. Modelul va fi lansat pe piata in lunile urmatoare.


La nivel estetic se poate observa asemanarea cu versiunea HSD Hybrid dezvaluita in acesta primavara la Geneva, liniile fiind ceva mai agresive si mai impunatoare, desi discutam despre o masina de mici dimensiuni.

Si la interior au fost operate modificari: ceasurile de bord se afla acum in spatele volanului si au dimensiuni mai mari, in timp ce indicatorul nivelului de carburant, turometrul si vitezometrul beneficiaza de afisaj analogic.

Momentan nu se cunosc detalii privind gama de motorizari, insa este de asteptat sa includa versiuni imbunatatite ale actualelor otto-uri de 1.0 si 1.3 litri.

Versiunea hibrida a modelului va debuta in anul 2013. In total, constructorul auto va lansa pe piata 11 modele hibride (facelifturi si modele noi) pana in 2012.

Producatorul nipon intentioneaza sa vanda un milion de vehicule hibride pe an incepand cu 2015.





Sursa: auto.ro


0 Comments: