Victoriabank - alături de lucrătorii medicali de ziua lor profesională

vineri, 17 iunie 2011

Victoriabank - alături de lucrătorii medicali de ziua lor profesională

Cu ocazia Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, Victoriabank aduce sincere mulţumiri pentru munca responsabilă a tuturor angajaţilor din sistemul medical. Iar ca să fie şi mai aproape de ei, mulţumind pentru dedicaţie în exercitarea uneia dintre cele mai nobile profesiuni, lansează o ofertă specială pentru toţi cei care muncesc în cadrul instituţiilor medico-sanitare şi deţin carduri de salarizare emise de BC "Victoriabank" S.A. Astfel, în perioada 01.06.2011 - 27.08.2011, aceştia pot beneficia de toate tipurile de credite la cardul salarial cu o dobândă de 0%.


Astfel, creditele de tipul overdraft sancţionat, linia de credit revolving, linia de credit Victoria Consum în baza produsului „Card Salary Plus” oferă posibilitatea creditării oricărui angajat de la 1 până la 10 salarii medii lunare şi permite acoperirea rapidă a cheltuielilor neprevăzute, în cazul insuficienţei de mijloace în contul de card personal. Doar în perioada promoţiei acestea au devenit mai accesibile având rata dobânzii flotante de 0% anual. Iar la achitarea creditului Victoria Consum acordat prin „Cardul Salary Plus” din momentul semnării contractului de credit, doar cu ocazia zilei profesionale, orice lucrător medical beneficiază de o perioadă de graţie până în luna septembrie 2011.

Pe lângă oferta inedită a băncii cu ocazia zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, avantajul liniilor de creditare în baza produsului „Card Salary Plus” sunt multiple: creditul va fi eliberat direct în contul de card, graficul de rambursare permite planificarea şi eşantionarea exactă a cheltuielilor, modul de achitare scuteşte de prezenţa fizică la orice filială a băncii, achitarea datoriei se face din contul banilor de pe cardul salarial, astfel sunteţi scutiţi de căutarea altor surse, în plus nimeni nu se va interesa de scopul creditului.

Victoriabank exprimă sentimente de gratitudine tuturor lucrătorilor medicali pentru grija pe care o poartă pentru sănătatea cetăţenilor. Admiră abnegaţia şi angajamentul profesional în dăruirea pentru bunăstarea societăţii noastre, exercitând obligaţia supremă fixată în Jurământul lui Hipocrate. Astfel, Victoriabank le urează tuturor angajaţilor medicali sănătate, în primul rând,  prosperare, verticalitate, bucurie şi noi realizări în munca lor nobilă.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: