Noi oferte pentru medici, de la Moldova Agroindbank

vineri, 17 iunie 2011

Noi oferte pentru medici, de la Moldova Agroindbank
Foto: maib.md

Acum un an, BC „Moldova Agroindbank” SA a lansat, în premieră pentru piaţa bancară din Moldova, proiectul „Credite pentru Medici” - o ofertă inedită, destinată susţinerii persoanelor cu spirit antreprenorial care activează în sectorul medical.


Oferta Moldova Agroindbank pentru medici include 3 pachete de produse:

Pachetul "Practic" – pentru persoanele juridice şi înterprinzători individuali (spitale private, asociaţii medicale teritoriale private, staţii, substaţii, puncte de asistenţă medicală urgentă private, cabinete medicale) care activează mai mult de 6 luni;

Pachetul "Asociat" – pentru persoanele fizice – asociaţi majoritari într-o întreprindere în sectorul medical, care activează mai mult de 6 luni;

Pachetul "Medic" pentru cabinetele medicale nou-create cu termenul activităţii mai puţin de 3 luni, deschise de medici, care au activat sau activează la o întreprindere de stat sau privată din sectorul medical.

Produsele creditare sunt destinate pentru construcţia, procurarea, reparaţia capitală, finisarea, extinderea, reconstrucţia, bunurilor imobile, achiziţia echipamentului şi aparatajului medical, autovehiculelor, necesităţi profesionale, nenominalizate şi de consum.

Valoarea împrumutului constituie până la 3 mln lei, acestea sunt acordate pe un termen de până la 60 de luni.

Prin aceste produse specializate banca încurajează medicii pentru realizarea planurilor de dezvoltare personală si profesională, oferind medicilor suport în lansarea sau extinderea afacerilor.

Totodată, Moldova Agroindbank anunţă despre noua ofertă de care pot beneficia clienţii băncii, inclusiv medicii: cardul de credit cu perioada de graţie pînă la 60 de zile. Astfel, în perioada respectivă deţinătorii cardurilor de credit de la Moldova Agroindbank pot beneficia de credite la o rată a dobînzii de 0% pe o perioadă de pînă la 60 de zile.  

Fiind lider incontestabil al pieţei bancare din Moldova, promotor al celor mai novatoare şi inedite idei pe piaţa bancară din ţară, Moldova Agroindbank mereu dă dovadă de o instituţie creditară prietenoasă clienţilor, în beneficiul cărora banca îşi depune toate eforturile, cunoştinţele şi experienţa. În ajunul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, Moldova Agroindbank adresează tuturor reprezentanţilor acestei profesii nobile urări de bine,  realizări pe plan profesional şi multă sănătate. Împreună putem realiza cele mai ambiţioase idei, deoarece puterea stă în noi!  

Publicitate

 

sursa: Unimedia

0 Comments: