Maia Laguta: "Nimeni nu merită votul nostru"

vineri, 17 iunie 2011

Maia Laguta:

Activista Maia Laguta este atât împotriva liberalilor şi democraţilor, cât şi împotriva comuniştilor. "Nimeni nu o să facă bine. Ei au fost la putere şi nicio zi nu s-au ocupat de problemele noastre", a declarat preşedintele Asociaţiei Salvgardare, în cadrul unei conferinţe de presă. 


Aceasta a refuzat să-şi manifeste sprijinul în favoarea vreunui candidat electoral şi a îndemnat populația "să gândească cu capul" înainte să-şi exercite dreptul constituţional. "Îi îndemn pe cetăţeni să analizeze atent toate probele compromiţătoare prezentate de către candidaţi în cadrul campaniei electorale şi să găndească cu capul. Nimeni nu merită să ajungă la putere, nimeni nu merită votul nostru. Sunt două clanuri care vor să ajungă la putere şi să-şi vadă de propriile interese. Noi vom suferi mai departe, până ce nu o să ne deşteptăm. Trebuie să vedem rădăcina problemei", a subliniat sursa citată.

"Atât comuniştii, cât şi liberalii au fost la putere şi nu au făcut nimic pentru oamenii simpli. Comuniştii s-au îmbogăţit timp de 8 ani de zile, populaţia a sărăcit. Dorin Chirtoacă nu a făcut absolut nimic ca să stopeze corupţia şi furturile şi nici n-o să facă ordine", a conchis Laguta.

UNIMEDIA precizează că la alegerile locale din 5 iunie 2011, Maia Laguta a candidat pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, acumulând 0,2% din sufragii (699 voturi).

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: