Agresorul lui Tupac, descoperit? Cine este autorul atacului din 1994 asupra cântărețului

sâmbătă, 18 iunie 2011

Agresorul lui Tupac, descoperit? Cine este autorul atacului din 1994 asupra cântărețului

Rapperului american Tupac a fost asasinat în 1996, însă autorul atacului din 1994 asupra artistului a rămas încă necunoscut, potrivit The Washington Post.


Până de curând, când un deținut aflat într-o închisoare newyorkeză a recunoscut fapta, spunând că a acceptat să comită atacul în schimbul sumei de 2.500 de dolari.

Autoritățile au demarat o anchetă după ce deținutul a postat mărturisirea pe site-ul allihiphop.com. Potrivit acestuia, un alt rapper l-ar fi plătit să îl jefuiască și să îl împuște pe Tupac în fața unui studio de înregistrări. Deși grav rănit, cântărețul american s-a însănătoșit după acest atac. 

Tupac a fost ucis doi ani mai târziu, în 1996, în urma unui atac armat. Cântărețul american este cunoscut în Cartea Recordurilor ca fiind rapperul cu cele mai multe vânzări de albume din lume, peste 120 de milioane, 65 de milioane doar în America.

Autoritățile au anunțat că deținutul care și-a asumat atacul asupra rapperului american ispăsește o condamnare pe viață, adăugând că vor demara o anchetă pentru a stabili dacă acesta este vinovat de fapta pretinsă.

Sursa: b1.ro


0 Comments: