Tenismanii Tsonga, Robredo şi Verdasco luptă împotriva cancerului... nuzi!

sâmbătă, 18 iunie 2011

Tenismanii Tsonga, Robredo şi Verdasco luptă împotriva cancerului... nuzi!
Foto: Cosmopolitan UK

Tenismanul francez Jo-Wilfried Tsonga s-a alăturat unei campanii care are ca scop responsabilizarea şi strângerea de fonduri pentru lupta împotriva cancerului testicular şi a celui de prostată.


Tsonga, numărul 19 mondial, este ultimul jucător din circuitul ATP care a acceptat să pozeze nud pentru această cauză nobilă, el putând fi văzut în toată splendoarea în numărul din luna iunie a revistei Cosmopolitan, ediţia pentru Marea Britanie. Şedinţa foto a avut loc la Monte Carlo.

Francezul a declarat cu această ocazie că ceea ce îi place cel mai mult la el însuşi, din punct de vedere fizic, sunt fesele, dar că îşi urăşte labele picioarelor.

Primii doi tenismani care au acceptat să renunţe la haine pentru a sprijini campania "Everyman Male Cancer" au fost spaniolii Tommy Robredo şi Fernando Verdasco.

Această campanie are ca scop responsabilizarea şi strângerea de fonduri pentru a sprijini cercetările în domeniul cancerului testicular şi la prostată, iar revista Cosmopolitan s-a alăturat acestei campanii, propunând lunar postere cu diferite personalităţi care pozează nud.

Iniţiativa celor de la Cosmopolitan a ajutat la strângerea de fonduri vitale pentru cei 39.000 de persoane diagnosticate anual cu tipuri de cancer specifice bărbaţilor.







Sursa: jurnalul.ro 

 


1 Comment:

Anonim said...

Hi exceptionаl blog! Doеs running a blοg similaг tο this takе
а lοt of wοrκ? I haѵe virtually nο knoωledgе of coding but I wаs
hoping to ѕtart my oωn blog soon. Аnyhοw,
should you have any suggeѕtions or techniques fоr new blog оwneгs
please share. I know this is off topіc nevеrtheless I just had to аsk.
Kudos!http://hgcinema.co.nг/
Stop by my web-site Wedding