Google Nexus 3: detalii tehnice dezvăluite

vineri, 17 iunie 2011

Google Nexus 3: detalii tehnice dezvăluite
Foto: hit.ro

Speculatiile despre urmatoarea generatie de telefoane Nexus au revenit in forta. Potrivit surselor publicatiei BGR, Nexus 3, care cel mai probabil va fi lansat sub denumirea de Nexus 4G, va fi o “fiara” absoluta.


Terminalul, neanuntat inca, va veni echipat cu un CPU dual-core de 1.2GHz sau 1.5GHz, si contrar zvonurilor de pana acum, potrivit carora va avea sub “capota” un procesor Nvidia Kal-El, sursa BGR indica un OMAP 4460 sau un Snapdragon bazat pe arhitectura Krait de 28nm.


Display-ul va avea “dimensiunile unui monstru” (cel mai probabil 4 – 4.5 inchi) si o rezolutie pe masura, 720p. De data aceasta handset-ul nu va mai avea niciun buton fizic sub ecran, urmand ca totul sa fie bazat pe software.

Ne mai putem astepta la un radio 4G LTE, 1GB de RAM, abilitatea de a captura si de a face playback la 1080p HD, o camera de 1MP pe partea frontala si o alta de 5MP pe partea din spate.Google Nexus 4G va rula pe Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Sursa nu a dezvaluit si informatii legate despre pret. Cat despre data de lansare, in SUA telefonul ar putea aparea la sfarsitul lunii noiembrie.

Sursa: hit.ro


0 Comments: