Monica Bellucci a pozat nud la 46 de ani

joi, 16 iunie 2011

Monica Bellucci a pozat nud la 46 de ani
Foto: Elle

Monica Bellucci are un corp de invidiat de multe femei şi dorit probabil de foarte mulţi bărbaţi, pe care nu se sfieşte la 46 de ani să îl arate într-un pictorial nud în numărul din iulie al ediţiei franceze a revistei Elle.


Considerată una dintre cele mai frumoase femei din Italia, vedeta a  renunțat la inhibiții și, deși a trecut bine de prima tinerețe, a renunțat la haine. 

Deși a devenit mamă anul trecut, Monica și-a recăpătat formele care au făcut-o celebră și a demonstrat, încă o dată, că poți avea un trup de invidiat și poți fi sexy îndiferent de vârstă.

Monica Belluci a lucrat ca fotomodel în perioada studenției și a debutat ca actriţă în 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola.

Însă Monica Belluci a surprins publicul de foarte multe ori de-a lungul carierei sale, mai ales cu roluri neaşteptate, de la Fecioara Maria în filmul „Patimile lui Hristos” până la „Malena” şi şocantul „Irreversible”.  Actriţa este căsătorită cu actorul de origine franceză Vincent Cassel, vorbeşte fluent italiana, engleza, franceza şi spaniola şi nu locuieşte permanent cu soţul său, pentru a evita rutina. Ea locuieşte la Londra şi Roma, în timp ce el locuieşte la Paris.









Sursa: UNIMEDIA cu referire la jurnalul.ro


0 Comments: