(video) Mama Larisei Mocreac confirmă: Consilierul PCRM, Anatol Tofan, mi-a ucis fiica!

joi, 16 iunie 2011

(video) Mama Larisei Mocreac confirmă: Consilierul PCRM, Anatol Tofan, mi-a ucis fiica!
Foto: Privesc.EU

Dorin Chirtoacă a organizat o conferință de presă urgentă la sediul partidului la ora 17.00. Acesta a venit însoțit de mama Larisei Mocreac, decedată cu peste 20 de ani în urmă.

Acesta a confirmat că Anatol Tofan, ales la 5 iunie Consilier municipal Chișinău pe listele PCRM, i-a omorât fiica în 1988. "La 14 mai, 1988, sora lui Tofan a chemat-o pe fiica mea la el acasă să se joace. El a închis-o în casă și a vrut să o violeze, i-a făcut 3 răni, în inimă și în burtă, a omorât-o. Multe zile am căutat-o și n-am găsit-o. Peste o săptămână am aflat unde este. Așa oameni ca Anatol Tofan trebuie împușcați, dar nu consilieri să fie, este un tâlhar și un bandit, care a violat un copil de 12 ani. Merita mai mult de 10 ani pușcărie", a declarat mama decedatei.


Dorin Chirtoacă a declarat că Igor Dodon și toți ceilalți comuniști au mințit când au spus că nu știu nimic de acest caz. "Azi a fost scrisă ultima pagină a comunismului în Moldova. Punem punct ideologiilor criminale, care și-a bătut joc de noi. Ne adresăm către alegătorii Partidului Comuniștilor, dacă mai au îndoieli, cel puțin stați acasă, și nu vă faceți de râs la 19 iunie, să votați bandiții și criminalii", a mai menționat candidatul liberal azi la ora 17.00. 

Amintim că dimineață la ora 10.00, liberalul Oleg Cernei a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat copia decizie instanței de judecată, potrivit căreia, în anul 1988, Anatolie Tofan, în vîrstă de 15 ani, a încercat să violeze în casa sa o tânără de 13 ani. După ce minora l-a amenințat că va spune totul părinților, Tofan a luat de la bucătărie un cuțit și i-a aplicat trei lovituri în regiunea inimii și în abdomen. Potrivit lui Cernei, Larisa Mocreac a decedat pe loc, iar peste 6 zile cadavrul acesteia a fost găsit îngropat în curtea casei. Pentru crima săvârșită, Tofan a fost condamnat la 10 ani de închisoare, ispășindu-și pedeapsa într-o colonie pentru minori.

Consilierul municipal pe lista PCRM, Anatolie Tofan, a respins astăzi, 16 iunie, acuzațiile Partidului Liberal, în care se spune că acum 22 de ani ar fi ucis o minoră, după care a îngropat-o în curtea propriei case. ”Acestea sunt minciuni și aberații. Voi acționa în judecată persoanele care au răspândit aceste informații”, a declarat Tofan, care s-a comportat agresiv cu presa. 



Vedeți mai jos acuzațiile liberalilor:



Vedeți mai jos declarațiile lui Anatol Tofan:



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: