(video) Cernei arată spre imobilele de lux ale membrilor PCRM: Iată cum au grijă comuniştii de proletariat

vineri, 17 iunie 2011

(video) Cernei arată spre imobilele de lux ale membrilor PCRM: Iată cum au grijă comuniştii de proletariat
Foto: UNIMEDIA

Liberalii îi îndemnă pe alegătorii comunişti să deschidă ochii şi să vadă condiţiile în care trăiesc "apărătorii de astăzi a proletariatului". Consilierul PL, Oleg Cernei, a prezentat într-o conferinţă de presă fotografii cu imobilele de lux în care se presupune că ar locui Igor Dodon, Zinaida Greceanîi, Mark Tcachiuk şi Oleg Reidman, declarând că ele au fost construite ilegal, din banii poporului. De cealaltă parte, candidatul PCRM Igor Dodon a calificat aceste acuzaţii drept electorale, făcute din isterie pe ultima sută de metri de către liberali. "Sunt nişte minciuni, lansate pentru a intoxica şi manipula opinia publică", a spus comunistul.


"În ultima zi de campanie electorală, noi vrem să aducem la cunoştinţă alegătorului comunist care sunt problemele sociale şi de trai ale lui Dodon şi a echipei sale, cum trăiesc votanţii şi cum trăiesc ei. Iată un "portret" a contracandidatului nostru - apărător al proletariatului. Cui aparţine casa de pe str. Xenopol 31, construită de "ReconsCivil"? Nu cumva aparţine acest imobil lui Dodon? Str. Primar Gheorghe Pântea, aici a fost construită casa Zinaida Greceanîi. Cine a reparat acest drum care duce spre casa dnei Greceanîi? În acest sens, în anii 2008-2009, au fost cheltuiţi 2,5 milioane lei din banii publici", a declarat Cernei.

Liberalul a mai spus că lângă Şcoala Antropologică, în loc de un fost cămin, s-a contruit un castel de lux pentru Mark Tcaciuk şi Oleg Reidman. "Toate aceste condiţii luxoase au fost obţinute în urma privatizărilor. Nu în zadar în 2007-2009 s-au privatizat Hotelul Naţional, Hotelul Chişinău, "Mezon", "Micron". De asemenea, blocul de la Holercani, 600 metri pătraţi, a fost vândut unei companii cu capital străin. Iată cum şi-au asigurat un asemenea trai fastuos, de lux", a subliniat sursa citată.

Cernei afirmă că la putere au ajuns criminali pentru că cetăţenii nu sunt conştienţi pe cine votează. "Chirtoaca trăieşte viaţa de rând a chişinăuienilor, pe când Dodon trăieşte cu problemele clanului mafiot din care face parte. Chirtoacă a demonstrat onest şi corect, că este un om al faptelor, al realizărilor, care doreşte să asigure un trai decent locuitorilor municipiului Chişinău. De cealaltă parte, comuniştii au promovat minciuna, falsul în documente oficiale, au furat şi au sărăcit poporul", a conchis consilierul PL.




Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: