Vlad Filat, lider PLDM: Noi vom lupta cu sărăcia, nu cu un partid sau altul. "Moldova fără sărăcie" nu e un simplu slogan - este angajamentul nostru față de cetățeni

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Vlad Filat, lider PLDM: Noi vom lupta cu sărăcia, nu cu un partid sau altul.
Foto: UNIMEDIA

Partidul Liberal Democrat s-a lansată astăzi oficial în campania electorală. Liderul formațiunii, Vlad Filat, a expus în scuarul Teatrului de Operă și Balet principalele puncte din oferta electorală a PLDM. "Timp de 8 ani, regimul comunist a făcut din R. Moldova cea mai săracă țară din Europa.

Ei cred că mașinăria propagandistă care minte poporul va funcționa și de această dată. Oamenii acum au acces la informație și pot vedea schimbările dintr-un an. Sigur, într-un an nu poți repara ce au distrus comuniștii timp de opt", și-a început Filat discursul în fața mai multor mii de oameni.

"PLDM va lupta cu sărăcia, nu cu un partid sau altul. Mi-aș fi dorit să îmbunătățesc viața oamenilor peste noapte, dar e imposibil să îmbunătățești lucrurile după ce timp de 8 ani totul a fost distrus.


"Moldova fără sărăcie" nu e un simplu slogan, dar angajamentul nostru în fața cetățenilor. Venim cu un nou tip de campanie - inamicul nostru nr. 1 este sărăcia. Avem și un program despre cum vrem să combatem acest fenomen. Vom sta departe de polemicile politice", a mai precizat liderul liberal-democrat, amintind că timp de un an s-a reușit stoparea falimentului economic al țării.

"Angajamentul nostru și al meu personal este "Moldova fără sărăcie". Aceasta este biblia noastră pentru următorul Guvern. Miza acestor alegeri, de la 28 noiembrie 2010, e mult mai mare decât își imaginează oamenii. Eu am încrederea că noi vom reuși. Succes și să ne întâlnim data viitoare să spunem că noi am reușit", a menționat președintele PLDM.  

Vlad Filat a promis în următorii ani va fi majorată pensia până la 1300 lei, vor crește substanțial îndemnizațiile pentru nou-născuți și creșterea copiilor, dar și circulația liberă în UE în câțiva ani pentru cetățenii moldoveni.

Alexandru Tănase, prim-vicepreședintele PLDM, a menționat în timpul evenimentului că între sărăcie și corupție există o legătură. "Sărăcia e un rezultat direct al corupției. Lupta împotriva corupției va fi o prioritate a următorului Guvern", a promis acesta alegătorilor.

Lansarea PLDM în campania electorală a avut loc în scuarul Teatrului de Operă și Balet, acolo unde au fost prezenți mii de membri și simpatizanți ai formațiunii.



sursa: Unimedia

0 Comments: