BCR Chişinău reduce dobânzile la creditele pentru angajaţii companiilor

miercuri, 13 octombrie 2010

BCR Chişinău reduce dobânzile la creditele pentru angajaţii companiilor
Foto: BCR

Începând cu data de 12 octombrie 2010, Banca Comercială Română Chişinău S.A. reduce ratele de dobândă la creditele contractate de angajaţii companiilor care se deservesc la bancă. Oferta băncii prevede o reducere cu 5 puncte procentuale a ratelor dobânzilor la credite de consum, iar la celelalte credite cu 4 puncte procentuale. Noua propunere de creditare este valabilă până la 31 decembrie 2010 şi acoperă toată gama de credite oferite persoanelor fizice, angajaţi ai companiilor care se deservesc la BCR Chişinău.


“Atu-ul nostru principal este că mereu răspundem necesităţilor financiare ale clienţilor noştri. În acest context, oferta noastră facilitează accesul la resursele de creditare pentru un număr cât mai mare de angajaţi ce reprezintă companiile cliente ale BCR Chişinău. Astfel, în cadrul unor parteneriate de lungă durată, angajatorii vor avea posibilitatea să-şi motiveze şi fidelizeze persoanele cu care lucrează”, a declarat Natalia Selevestru, şefa Departamentului de Dezvoltare a Afacerilor şi Produse de Retail.

Pentru creditele imobiliare rata dobânzii a fost redusă până la 13%, iar pentru efectuarea reparaţiilor în locuinţe, clienţii vor beneficia de credite la o dobândă de 15%. Pentru achiziţionarea de bunuri, BCR Chişinău oferă o dobândă promoţională de 16%, iar pentru creditele auto angajaţii din companii vor beneficia de o dobândă de numai 15%.

Reduceri semnificative ale dobânzilor au fost operate şi în cazul creditelor de consum – 16% în cazul existenţei garanţiilor şi 18% pentru creditele fără gaj. Pentru overdraft pe card salarial, rata dobânzii oferită de BCR Chişinău este de 19%, acest tip de credit putând fi accesat automat fără ca beneficiarul să se prezinte la bancă.


sursa: Unimedia

0 Comments: